Workshop niveau 1: Kosmische kracht in jezelf


Kosten: € 510,00

Datums

Donderdag 24 mei 2018 9.00 - 17.00 uur
Vrijdag 25 mei 2018 9.00 - 13.00 uur
Donderdag 7 juni 2018 9.00 - 17.00 uur
Vrijdag 8 juni 2018 9.00 - 13.00 uurVooraf inschrijven via e-mail: connyhogervorst@hotmail.com.
Na inschrijving ontvang je een factuur.

Plaats: Troffel 11, 1611 LH Bovenkarspel

Meer info: www.connyhogervorst.nl of www.chagaikatz.com.

Voor vragen: connyhogervorst@hotmail.com of info@chagaikatz.nl

De innerlijke kracht die we als mens hebben is veel groter dan we ons realiseren. We kunnen onszelf ondersteunen bij ziekte of onbalans in ons leven.*
Het probleem is dat we ons niet echt bewust zijn van de mogelijkheden van ons zelfhelende vermogen. Het is een soort onontgonnen gebied. Maar ook factoren zoals trauma, stress en slechte voeding inactiveren dit belangrijke deel van ons.

Chagai geeft middelen en technieken waarmee je dit zelfhelende vermogen kunt re-activeren, zodat het weer helemaal tot je beschikking komt.

Dit begint bij technieken om jezelf te gronden en beschermen tegen negatieve invloeden. Belangrijk hierbij is het aanleren van een nieuwe perceptie over wie nu werkelijk de baas is in jouw leven, zodat je nog meer vanuit je eigen autonomie gaat denken en praten.

Chagai zal aandacht besteden aan het helen van de ziel om trauma uit dit en vorige levens te kunnen healen op een diep niveau.
Daarnaast zal hij je leren om jezelf te healen van buitenaf via het zogenaamde 'creatieveld' en eventueel vanuit andere dimensies zoals de dimensie van de geometrische patronen. Andere wezens kunnen vanuit hun dimensie naar de onze reizen en terug, maar niet tussen dimensies, wij kunnen dat wel.

De ET's begeleiden ons om de 'source of creation' te bereiken. Ze willen ons helpen om blokkades op te heffen, die ons verhinderen ons te verbinden. De ET's willen er voor ons zijn wanneer wij ze nodig hebben.

Het belangrijkste doel van de workshops is om je bewustzijn te vergroten en je zelfhelende vermogen te re-activeren. Tijdens de workshop zullen ook groepsmeditaties worden gegeven. Er is ruimte voor ieders persoonlijke inbreng en de inhoud van de workshop wordt gevormd door de behoefte van de aanwezige mensen. Ook worden er oefeningen gedaan om de geleerde technieken toe te passen.

De laatste dag van de workshop bestaat uit een natuurbeleving. Je verbindt je met je innerlijke kracht in de natuur. Vanuit je kracht ga je een dialoog aan met jezelf, geïnspireerd door de natuur.

De volgende thema's komen aan bod:

Zelf herkenning. Wie je bent, je potentie en je taak in het leven.
Zelf scannen. Wat is je mentale en fysieke toestand, vind inserties, parasieten, microchips, etc.
Zelf healing. Hoe ga je om en verwijder je inserties, microchips etc. en jezelf helen van trauma.
Re-activeren van jezelf vanuit de bron. Je zelfhelende vermogen weer op sterkte brengen.

*Bij medische klachten en/of een wijziging in medicijngebruik dien je altijd met je behandelend arts te overleggen. Je bent hiervoor zelf verantwoordelijk.

E.T. healing – The New Approach

Op vrijdag 14 september hosten wij in Venhuizen een lezing gegeven door E.T. healer Chagai Katz. Wat doet een E.T. healer en hoe werkt het nou precies? Tijdens deze lezing ontdek je hoe het allemaal in zijn werking gaat en wat het voor jou kan betekenen. Let op! Hou er rekening mee dat de lezing in het Engels wordt gehouden.

De avond is als volgt ingericht:

19.00 Inloop en registratie
19.30 De lezing:

Introductie van The New Approach Sessions & Contact
Leer Chagai Katz kennen en zijn weg naar E.T. healer

Hoe werkt het, welke healing options zijn er?

Succesverhalen:


Hoe kan ik mezelf helpen na de lezing?

20.15 Pauze
20.30 De tweede helft van de lezing ervaar je met een groepshealing Experience & Meditation en een Cosmic SoundHealing Experience
21.30 Ruimte voor vragen en opmerkingen
21.45 Einde

Adres:
Lakemanweg 1, 1606 MH Venhuizen, Nederland

De kosten voor deze lezing zijn €25 euro per persoon. Het is ook mogelijk om kaarten aan de deur te kopen op de dag zelf, hiervoor rekenen wij €5 extra.

Op dit evenement zijn de volgende algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing

Ervaar een healing en woon de lezing gratis bij!
Ervaar op vrijdag 14 september overdag eerst alvast een healing. Lees hier wat een healing inhoud. Wanneer je overdag een healing inplant, kun je de lezing in de avond gratis bijwonen! En daarbij krijg je nog €55 euro korting op het nieuwe trainings programma, waarbij je zelf leert met de E.T.s te werken. Wil je hierover meer informatie? Neem contact op met mij via Conny Hogervorst@hotmail.com
KOOP HIER JE TICKET

OnLine Group Healing

Februari 9e 2019 om 19:00 AMS tijd

Na het succes van het vorige evenement kondig ik het volgende evenement aan!

Op 9 februari 2019 zal een online groepssessie voor healing, channeling en meditatie plaatsvinden
vastgehouden worden. Degenen onder u die eerder aan dergelijke sessies hadden deelgenomen, kunnen zich de
krachtige impact van een dergelijke ervaring, terwijl degenen onder u die niet welkom zijn
bekijk een live uitzending van 30/12/2018 op Facebook en krijg hier een idee van ervaring. De komende sessie zal wijzigingen bevatten, waarbij elke deelnemer de gelegenheid om een ​​persoonlijk communicatiebericht te ontvangen, om mee te genezen buitenaardse wezens, voel intense genezing van hogere dimensies en meer ... Ja, het is waar, jij kan thuis blijven of op een andere plaats die u verkiest en eenvoudig registreren, verbinden en deelnemen!

Alles zal worden gedaan gemakkelijk, eenvoudig en eenvoudig intuïtief, en vereist geen voorkennis.

Het enige dat u nodig hebt is een computer, smartphone of tablet die op het internet is aangesloten en via een prachtig platform genaamd Zoom.us kunt u de videocamera, luidsprekers en microfoon gebruiken die al in uw apparaat is geïnstalleerd, zodat u kunt zien en tonen, hoor en word gehoord - afgezien van ruiken is alles daarbinnen en onder jouw controle.

De technologie van vandaag maakt verbinding mogelijk tussen mensen in verschillende landen en continenten op een eenvoudige en eenvoudige manier, waardoor we een krachtige, tastbare en humane ervaring kunnen realiseren zonder het huis te verlaten of logistieke voorbereidingen te treffen.

Ik ga je een krachtige ervaring bieden vol mogelijkheden. Ik plan en bereid me voor, maar zoals je weet, verrast spirituele begeleiding altijd, zodat je nooit kunt weten wat je tijdens elke sessie zult ontvangen!

De sessie wordt opgenomen en u krijgt gedurende een beperkte periode toegang om de sessie te bekijken en alles wat er is gebeurd opnieuw te ervaren!

Datum: 9.2.2019
Tijd: 19: 00-21: 00 Amsterdamse tijd (GMT + 1)
Kosten per persoon: 15 Euro


Vul voor registratie de volgende gegevens in:

Mobiel (optioneel) - als je lid wilt worden van WhatsApp-mailinglijst en updates wilt ontvangen over toekomstige sessies of een link wilt maken naar sessie-opnames.
Opmerking: de sessie wordt zonder vertaling in het Engels gehouden.


Hoe deel te nemen:
Vul het formulier onderaan de pagina in en u ontvangt een uitnodiging en een link naar de vergadering.
** Notitie! Registratie sluit 12 uur vóór de vergadering!

U kunt betalen met PayPal. Nadat de betaling is verwerkt , ontvangt u een bevestiging per e-mail met een uitnodiging voor de sessie + toegangslink om naar de sessie te gaan!
Graag op een andere manier betalen? Stuur me WhatsApp-bericht naar +31627893548 of e-mail naar info@chagaikatz.nlMet uw wens en doe mijn best om u te helpen.


*** Aanbevelingen:

Organiseer van tevoren de ruimte waar u deelneemt aan de sessie, inclusief drinken en eten om storingen te elimineren. Controleer uw internetverbinding zodat deze snel en correct is (er zijn gratis snelheidscontroleprogramma's beschikbaar op het internet).

Als extra familieleden aan de sessie willen deelnemen, zijn ze van harte welkom om dit gratis te doen.

Als u vrienden wilt toevoegen of de sessie openbaar wilt projecteren, moet u een schriftelijke goedkeuring hebben. Bovendien worden er extra kosten in rekening gebracht op basis van het aantal extra deelnemers.

Privacyverklaring en algemene voorwaarden:

Deelname betekent instemming met Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden.
Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database en worden in geen enkele staat overgedragen aan een derde partij. Het handhaven van de privacy van alle deelnemers is verplicht.
Alles wat tijdens de sessie wordt vermeld, is alleen voor entertainment en verrijking en discretie moet worden toegepast.
Voor elk medisch of mentaal probleem moet u zich wenden tot een arts of een gecertificeerde zorginstelling! De doorgegeven communicatie moet niet worden opgevat als een medische aanbeveling.
In het geval dat u lijdt aan een psychische stoornis en medicijnen gebruikt, moet u een goedkeuring krijgen van uw arts of een gecertificeerde behandelingsinstantie die deelname aan de sessie met spirituele inhoud toestaat.
In het geval dat u een medisch probleem heeft waardoor u niet aan de sessie kunt deelnemen, moet u voorafgaand aan de sessie uw arts raadplegen en een schriftelijke goedkeuring ontvangen.
Chagai Katz is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade aan lichaam of bezit als gevolg van deelname aan de sessie.

Datum: 9.2.2019
Tijd: 19: 00-21: 00 Amsterdamse tijd (GMT + 1)
Kosten per persoon: 15 Euro

Vul het onderstaande formulier in voor registratie:

Mobiel (optioneel) - als je lid wilt worden van WhatsApp-mailinglijst en updates wilt ontvangen over toekomstige sessies of een link wilt maken naar sessie-opnames!

Stuur een bericht naar mijn mobiele telefoon voor meer informatie:
WhatsApp +31 6 27893548

Of stuur een e-mail naar: info@chagaikatz.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram