Spirituele gezinsvakantie

Ooit ontmoette ik een vrouw die zei: “Sinds mijn kinderen er zijn, heb ik gewoon geen tijd meer voor spiritualiteit.” 
Ik zelf vond dit heel vreemd. Is het spirituele niet gewoon een manier van leven?
Spiritualiteit is een way of life.  (klik hier voor ons vakantie aanbod)


Hoe werkt zo'n spirituele gezinvakantie, waarbij jij je ontwikkelt?
De spirituele vakantie is een 'ieder wat wils' vakantie. Jij ontwikkelt je en de kinderen kunnen naar het strand of gaan zwemmen, maar kunnen natuurlijk ook eens een yoga les meedoen. Je kunt bijvoorbeeld samen ontbijten. Na het ontbijt gaan de kinderen hun eigen ding doen.  En jij kan een meditatie les nemen, yoga gaan uitvoeren of naar een healer in de buurt toe.

Voor wie is de vakantie?
Sunfamily bied gezinsvakanties in en buiten Europa aan. Ook voor gezinnen met een kind met autisme hebben ze een speciaal aanbod of voor alleenstaande ouders. Singles zijn tevens ook welkom.
Tip: bij Sunfamily kun je ook zoeken naar een spirituele vakantie met een kind met autisme. Dit doe je door 2 categorieën samen aan te vinken. Voor het aanbod van sunfamily.nl (klik hier).

De gezinsvakantie in Europa.
In Europa zoals Spanje, Duitsland of Griekenland bieden ze bij de categorie spirituele gezinsvakanties ook yoga en meditatie lessen aan in de hotels.

k ben sindsdien gaan rondvragen en de bekendste en fijnste organisatie hoor ik van andere is wel echt sunfamily.nl is. Dit klinkt heel erg verkopend uit mijn mond, maar het is toch wel echt zo. Het is niet voor niks een organisatie met een flink aanbod, die vakanties mag aanbieden als TUI en d-reizen, waarbij je een fantastische spirituele reis kan boeken. De site is tevens enorm uitgebreid en handig in gebruik. Het is een site die vakanties vergelijkt en dan de goedkoopste aanbieder pakt. De spirituele vakanties zijn vooral gericht op gezinnen, maar je kan ook op jezelf of met je partner meedoen. De kinderen lekker aan het strand, terwijl jij er kan mediteren, een healing kan krijgen of klankschaal sessies en yoga sessies op vakantie kunt volgen. Totale ontspanning en rust, het kan nu samen met de kids erbij!Behandeling bij Chagai Katz thuis gecombineerd met een gezinsvakantie
Om een goede healing te ervaren is Chagai zijn mening, om de healing plaatselijk te laten doen. Wat is er dan idealer om dit te combineren met een gezinsvakantie? Dit kan bij sunfamily.nl, je kunt hier een vakantie boeken in Israël en deze combineren met een healing bij Chagai Katz thuis.

Ervaring van andere.

Rianne Berkels

Ruime gezinskamers  + goed ontbijt!
"De gezinskamers zijn zeer ruim, verzorgd en proper. Leuke sfeer, vele snufjes en zalige bedden. De kinderen vonden het geweldig en vooral heel dicht bij Toverland (de reden van ons verblijf). Het personeel was vriendelijke en hulpvaardig en het ontbijt was rijkelijk en lekker."

Marieke vught

Perfect huisje voor 1 week
Kleinschalig hotel met moderne inrichting. Heerlijke schoon en mooie grote douche en aparte toilet. Leuk is dat je de verlichting kan aanpassen. Heerlijk grote tv waar je vanuit je bed een prima beeld hebt. Wij hebben genoten van de heerlijke bedden en als kers op de taart een la Place ontbijt.

Tom Broekhoven

Charmant huisje, genieten van een prachtige plek!
Remain valley who mrs uneasy remove wooded him you. Her questions favourite him concealed. We to wife face took he. The taste begin early old why since dried can first. Prepared as or humoured formerly
Let op: NU tot 1 oktober kortingen tot 70% op vakantie reizen.
De coronacrisis zorgt voor hoge kortingen op je vakantie. Bekijk het aanbod..
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram