Spirituele gezinsvakantie

Ooit ontmoette ik een vrouw die zei: “Sinds mijn kinderen er zijn, heb ik gewoon geen tijd meer voor spiritualiteit.” 
Ik zelf vond dit heel vreemd. Is het spirituele niet gewoon een manier van leven?
Spiritualiteit is een way of life. Boek daarom nu iets bij sunfamily.nl/spirituele-vakanties(klik hier)


Hoe werkt zo'n spirituele gezinvakantie, waarbij jij je ontwikkelt?
De spirituele vakantie is een 'ieder wat wils' vakantie. Jij ontwikkelt je en de kinderen kunnen naar het strand of gaan zwemmen, maar kunnen natuurlijk ook eens een yoga les meedoen. Je kunt bijvoorbeeld samen ontbijten. Na het ontbijt gaan de kinderen hun eigen ding doen.  En jij kan een meditatie les nemen, yoga gaan uitvoeren of naar een healer in de buurt toe.

Voor wie is de vakantie?
Sunfamily bied gezinsvakanties in en buiten Europa aan. Ook voor gezinnen met een kind met autisme hebben ze een speciaal aanbod of voor alleenstaande ouders. Singles zijn tevens ook welkom.
Tip: iets wat ik zag en wat wel handig was op de Sunfamily site. Je kunt op de zoek en boek functie de combineer stand aanvinken bijvoorbeeld single vakanties en spirituele vakanties. Je ziet ze dan allemaal. Voor het aanbod van sunfamily.nl (klik hier).

De gezinsvakantie in Europa.
In Europa zoals Spanje of net erbuiten zoals Turkije hebben bieden ze bij de categorie spirituele gezinsvakanties ook yoga en meditatie lessen aan in de hotels.

Behandeling bij Chagai thuis gecombineerd met een gezinsvakantie
Om echt een goede healing te ervaren is Chagai zijn mening, om de healing het beste plaatselijk te laten doen. Wat is er dan idealer om dit te combineren met een vakantie? Dit samen met een healing van Chagai Katz. Deze healing word gedaan in Israel waar Chagai woont. Een hotel voor het gezin in Israel is te boeken via sunfamily.nl/spirituele-vakanties (klik hier).

Ervaring van andere.
Ik ben sindsdien gaan rondvragen en de bekendste en fijnste organisatie hoor ik van andere is wel echt sunfamily.nl is. Dit klinkt heel erg verkopend uit mijn mond, maar het is toch wel echt zo. Het is niet voor niks een organisatie met een flink aanbod, die vakanties mag aanbieden als TUI en d-reizen, waarbij je een fantastische spirituele reis kan boekenDe site is tevens enorm uitgebreid en handig in gebruik.  Het is een site die vakanties vergelijkt en dan de goedkoopste aanbieder pakt. De spirituele vakanties zijn vooral gericht op gezinnen, maar je kan ook op jezelf of met je partner meedoen. De kinderen lekker aan het strand, terwijl jij er kan mediteren, een healing kan krijgen of klankschaal sessies en yoga sessies op vakantie kunt volgen. Totale ontspanning en rust, het kan nu samen met de kids erbij! 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram