Long Distance Session

?Wanneer kun je kiezen voor een sessie op afstand

Je bevindt je in een situatie waarin je echt een healing / consulting / training sessie nodig hebt, maar om welke reden dan ook kun je niet naar mijn praktijk komen. Bijvoorbeeld: vanwege tijdgebrek, afstand, fysieke problemen of overgevoeligheid tijdens lange reizen. Of je wilt gewoon thuis blijven, omdat je je daar op je gemak voelt. Alles is goed!


?Wat is een lange afstandssessie

Het is eigenlijk dezelfde sessie die je in de praktijk kunt krijgen, maar de sessie wordt gedaan op een plaats waar het jou uitkomt en op een door jou gekozen tijdstip.


?Maar wat is het verschil

De eerste stap is om aan te geven op welke wijze we contact zullen opnemen: een telefoontje, Skype FaceTime of zelfs gewoon !WhatsApp. Wat bij jou past
Een videogesprek wordt aanbevolen, maar is niet noodzakelijk.
Je hoeft geen nauwkeurige locatie op te geven.

Stap twee: tijdens het gesprek kan ik meer details vernemen over jouw gezondheidssituatie of jouw behoefte aan ondersteuning. Ik zal je voorbereiden op de behandeling.
Stap drie: na de behandeling zal ik precies uitleggen wat er tijdens de behandeling is gebeurd en verneem ik wat je hebt ervaren. Ook krijg je alle nodige adviezen en inzichten voor het behandelingsproces.
Het is belangrijk om een veilige en stille ruimte te creëren, evenals extra tijd om uit te rusten na de behandeling. Ook kunnen er incidentele reacties op de behandeling zijn die rust vereisen om de behandeling / het proces te assimileren.

De sessie duurt 60 minuten inclusief uitleg, begeleiding en contact voor en na de sessie en gesproken rapport.

Hoe plannen we een sessie?

Stuur bericht via: e-mail info@chagaikatz.com of WhatsApp bericht naar: +31 6 27893548


Skype-gebruikersnaam: haggai.katz@gmail.com
Je ontvangt verschillende tijdopties waaruit je kunt kiezen en hoe je wilt communiceren (bellen of video)
En regel een betaling voor één van de volgende opties: Bankoverschrijving / BIT / PayPal
* Ik stuur je de volledige details nadat we de datum en tijd zijn overeengekomen.

De volgende stap is: ontvang bevestiging van tijd en betalingsinformatie.

** Let op: indien nodig om opnieuw in te plannen of te annuleren, dien je 24 uur van tevoren bericht te sturen. Zo kunnen andere cliënten zo snel mogelijk worden geholpen.
Tarief: € 100 per sessie.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram