Long Distance Session

Vandaag zullen we het hebben over het concept van langeafstandssessies:

Je bevindt je in een situatie waarin je echt van een healing / consulting / training sessie houdt, maar om welke reden dan ook kun je niet naar mijn praktijk komen. Bijvoorbeeld: vanwege tijdgebrek, afstand, fysieke problemen of overgevoeligheid tijdens lange reizen of gewoon thuis blijven omdat je je daar op je gemak voelt, alles is OK.


Hallo: Mijn naam is Chagai Katz en ik werk sinds 2001 met E.T's van de hogere dimensies, engelen en entiteiten.
Wat is een langeafstandssessie? het is eigenlijk dezelfde sessie die je in de praktijk kunt krijgen, maar het wordt gedaan omdat het klinkt waar het jou uitkomt en wanneer het jou uitkomt!

Het enige wat u hoeft te doen is vandaag een sessie plannen !!

Maar wat is het verschil?
De eerste stap is om te correleren hoe we contact zullen opnemen: een telefoontje, Skype FaceTime of zelfs gewoon WhatsApp, wat bij u past!
videogesprek wordt aanbevolen maar is niet noodzakelijk.
U hoeft geen nauwkeurige locatie te geven als u wilt!

Stap twee: Praat voor de eerste keer Ik kan meer details horen over uw gezondheidstoestand of uw behoefte aan ondersteuning, ik zal u voorbereiden op de behandeling en ik zal u tips geven over hoe u in een situatie terechtkomt waarin de behandeling u meer zal helpen .
Een derde stap: na de behandeling zal ik precies uitleggen wat er tijdens de behandeling is gebeurd en horen wat u hebt meegemaakt, evenals alle nodige adviezen en inzichten voor het behandelingsproces.
Het is belangrijk om een ​​veilige en stille ruimte voor te bereiden, evenals extra tijd om uit te rusten na de behandeling en er kunnen incidentele reacties op de behandeling zijn die rust vereisen om de behandeling / het proces te assimileren.

En nu…

De eerste sessie duurt 75 minuten en inclusief intake & sessie + gesproken rapport.
De follow-up sessie: 60 minuten Totaal inclusief uitleg en begeleiding Begeleiding en luisteren voor en na sessie en gesproken rapport.
Hoe plannen we een sessie? : Stuur bericht via: e-mail info@chagaikatz.com of stuur WhatsApp bericht naar: +31 6 27893548

Skype-gebruikersnaam: haggai.katz@gmail.com
En u ontvangt verschillende tijdopties die u kunt kiezen hoe u wilt communiceren (bellen of video)?
En wat nu volgt: regel een betaling voor een van de volgende opties: Bankoverschrijving / BIT / PayPal
* Ik stuur je de volledige details nadat we de datum en tijd zijn overeengekomen.

Volgende stap: krijg bevestiging van vergadertijd + betalingsinformatie

** Let op: indien nodig om opnieuw in te plannen of te annuleren, moet u 24 uur van tevoren updaten, zodat andere klanten die wachten zo snel mogelijk worden bijgewerkt!
Tarief: 110 euro eerste sessie en 95 euro voor vervolgsessies.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram