Wie is Chagai Katz?

Social media

Maak afspraak

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken of je inschrijven voor een evenement?

Ervaringen / reviews

Heb je een vraag? Of wil je een afspraak maken of je inschrijven voor een evenement?

Sessies

Behandeling, coaching, space clearing

Op de agenda

workshops, lezingen en evenementen
Mijn naam is Chagai Katz en ik ben in 1977 in Israël geboren. Ik ben een genezer; het is mijn roeping in het leven. Ik werk samen met mijn medisch ET-team en de lichtwezens.

In 2001 begon ik te werken met onzichtbare buitenaardsen om mensen te helpen, voornamelijk met hun medische problemen. Ik bleek over een bijzondere gave te beschikken om met hen te kunnen communiceren. Jarenlang heb ik met buitenaardse wezens gewerkt en ik heb veel mensen wereldwijd geholpen.

Daarna wilde ik ervaren hoe het is om zonder hulp van deze wezens te werken, door mensen te leren hoe ze zichzelf kunnen genezen. De resultaten waren goed, maar uiteindelijk merkte ik dat er iets ontbrak. Het medische ET-team liet me zien dat het team in hetzelfde licht en met dezelfde frequenties werkt als de lichtwezens. We kunnen allemaal samenwerken. Mijn missie is om mensen te helen, omdat in deze wereld helen vanuit het hart en liefde het enige is dat er echt toe doet.

Om de beste resultaten voor mijn cliënten te bereiken kijk ik naar de huidige situatie, de issues die mensen hebben. Vervolgens begeleid ik ze naar de juiste focus op de issues die klaar zijn om genezen te worden. De volgende stap is dat de cliënt op de behandeltafel gaat liggen. Tijdens de sessie train ik cliënten om contact met hun hart te maken. Ik leid ze met een meditatie. Dan vraag ik de cliënt om toestemming om hem/haar te helen met de buitenaardse wezens en de lichtwezens.

Het medische ET-team gebruikt een aantal verschillende heling methodes, gebaseerd op harmoniserende technologieën uit het creatieveld, zoals nulpunt energie. Gedurende de sessie begeleid ik de cliënt om hem/haarzelf te helen met oefeningen, meditaties en activaties.

Wil je graag persoonlijk een sessie ervaren of kennis met mij en mijn werkwijze maken tijdens een workshop of lezing? Je bent van harte welkom. Je kunt contact opnemen via het contactformulier.

bookfacebook-squarelinkedin-squaretwittercomments-olaptopyoutube linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram