Sessies (behandeling, coaching, space clearing)

Behandeling

De doelstelling van iedere behandeling is je zelfhelende vermogens te activeren en te versterken.De doelstelling van iedere behandeling is je zelfhelende vermogens te activeren en te versterken.
In een sessie werken we in zowel jouw fysieke, mentale, emotionele als spirituele dimensies. Ik faciliteer dit proces en fungeer als brug tussen deze dimensies. Hierbij ondersteun ik je, door middel van woorden, energiewerk en klanken.
Lees verder ▶

Coaching

De doelstelling van iedere sessie is je zelfhelende vermogens te activeren en te versterken.
Als ondernemer wordt je gedreven door een missie: datgene wat jij wilt bijdragen aan de wereld, om deze een betere plek te maken. Soms ben je het contact kwijt geraakt met jouw missie, met jouw drive, doordat er blokkades zijn ontstaan. Die hebben een negatieve invloed op: jouw bedrijf, het behalen van jouw doelstellingen, je omzet en jouw medewerkers. 
Lees verder ▶

Space clearing

De doelstelling van deze sessies is je verblijfsruimte opnieuw uit te lijnen met de krachtige pure aardefrequenties, met de bron.
Als ondernemer breng je veel tijd door op je werkplek; bijvoorbeeld: kantoor, winkel, opslagruimte, werkplaats, showroom, centrum, zolderkamer of praktijk. Je werkruimte is net als je lichaam; deze heeft ook zorg, aandacht en voeding nodig. Toch ervaar je misschien blokkades, waardoor de energie er niet vrijuit stroomt en je je daar uit balans of gespannen voelt. Wellicht merk je dat klanten zich niet op hun gemak voelen, weg blijven, de omzet afneemt, er problemen ontstaan onder werknemers of dat je simpelweg het contact met jouw passie en plezier kwijt bent.
Lees verder ▶
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram