Workshops en evenementen

Workshop niveau 1: Kosmische kracht in jezelf

Kosten: € 510,00

Datums

Donderdag 24 mei 2018 9.00 - 17.00 uur
Vrijdag 25 mei 2018 9.00 - 13.00 uur
Donderdag 7 juni 2018 9.00 - 17.00 uur
Vrijdag 8 juni 2018 9.00 - 13.00 uur


Vooraf inschrijven via e-mail: connyhogervorst@hotmail.com.
Na inschrijving ontvang je een factuur.

Plaats: Troffel 11, 1611 LH Bovenkarspel

Meer info: www.connyhogervorst.nl of www.chagaikatz.com.

Voor vragen: connyhogervorst@hotmail.com of info@chagaikatz.nl

De innerlijke kracht die we als mens hebben is veel groter dan we ons realiseren. We kunnen onszelf ondersteunen bij ziekte of onbalans in ons leven.*
Het probleem is dat we ons niet echt bewust zijn van de mogelijkheden van ons zelfhelende vermogen. Het is een soort onontgonnen gebied. Maar ook factoren zoals trauma, stress en slechte voeding inactiveren dit belangrijke deel van ons.

Chagai geeft middelen en technieken waarmee je dit zelfhelende vermogen kunt re-activeren, zodat het weer helemaal tot je beschikking komt.

Dit begint bij technieken om jezelf te gronden en beschermen tegen negatieve invloeden. Belangrijk hierbij is het aanleren van een nieuwe perceptie over wie nu werkelijk de baas is in jouw leven, zodat je nog meer vanuit je eigen autonomie gaat denken en praten.

Chagai zal aandacht besteden aan het helen van de ziel om trauma uit dit en vorige levens te kunnen healen op een diep niveau.
Daarnaast zal hij je leren om jezelf te healen van buitenaf via het zogenaamde 'creatieveld' en eventueel vanuit andere dimensies zoals de dimensie van de geometrische patronen. Andere wezens kunnen vanuit hun dimensie naar de onze reizen en terug, maar niet tussen dimensies, wij kunnen dat wel.

De ET's begeleiden ons om de 'source of creation' te bereiken. Ze willen ons helpen om blokkades op te heffen, die ons verhinderen ons te verbinden. De ET's willen er voor ons zijn wanneer wij ze nodig hebben.

Het belangrijkste doel van de workshops is om je bewustzijn te vergroten en je zelfhelende vermogen te re-activeren. Tijdens de workshop zullen ook groepsmeditaties worden gegeven. Er is ruimte voor ieders persoonlijke inbreng en de inhoud van de workshop wordt gevormd door de behoefte van de aanwezige mensen. Ook worden er oefeningen gedaan om de geleerde technieken toe te passen.

De laatste dag van de workshop bestaat uit een natuurbeleving. Je verbindt je met je innerlijke kracht in de natuur. Vanuit je kracht ga je een dialoog aan met jezelf, geïnspireerd door de natuur.

De volgende thema's komen aan bod:

  • Zelf herkenning. Wie je bent, je potentie en je taak in het leven.
  • Zelf scannen. Wat is je mentale en fysieke toestand, vind inserties, parasieten, microchips, etc.
  • Zelf healing. Hoe ga je om en verwijder je inserties, microchips etc. en jezelf helen van trauma.
  • Re-activeren van jezelf vanuit de bron. Je zelfhelende vermogen weer op sterkte brengen.


*Bij medische klachten en/of een wijziging in medicijngebruik dien je altijd met je behandelend arts te overleggen. Je bent hiervoor zelf verantwoordelijk.