Behandeling (ET-healingen)

Behandeling imageDe doelstelling van iedere behandeling is je zelfhelende vermogens te activeren en te versterken.

In een sessie werken we in zowel jouw fysieke, mentale, emotionele als spirituele dimensies. Ik faciliteer dit proces en fungeer als brug tussen deze dimensies. Hierbij ondersteun ik je, door middel van woorden, energiewerk en klanken. 
 

Behandeling voor wat?

Ervaar je enige vorm van disbalans in je leven of in je relaties? Wil je jouw bewustzijn verhogen en zoek je een steviger contact met jezelf, jouw multidimensionale natuur en de bron? Dan ben je van harte welkom.
 

Lokatie behandelingen

Deze behandelingen vinden plaats in mijn praktijk in Breda en op afstand.

Ook is het mogelijk dat ik voorafgaand aan een lezing/workshop met de desbetreffende locatie af stem dat ik eerder aanwezig ben om behandelingen te geven. Informeer hiervoor bij mij of bij de locatie in kwestie. Daarnaast houd ik op diverse locaties in Nederland sessiedagen, zie de agenda voor de locaties en datums. Wil je jouw praktijkruimte beschikbaar stellen voor dergelijke periodieke sessiedagen, om in jouw regio geïnteresseerden dichterbij huis een behandeling te laten ontvangen, neem dan contact met me op.
 

Tijdens de Behandeling

Iedere behandeling start met bepalen van hetgeen aandacht nodig heeft in de behandeling, op dat moment. Daaraan wordt vervolgens gewerkt; in die mate en tot dat punt, dat jouw lichaam dit binnen die behandeling kan verwerken. In een behandeling stem ik me eerst af op de bron en vervolgens op jou. Hierbij krijg ik de benodigde informatie door, over wat er op dat moment nodig is. Ik begeleit je door een activatieproces, waarin o.a. jouw zelfhelende vermogens worden geactiveerd. Daarna krijg je inzicht in jouw blokkades en wat hiervan de oorzaak is (indien dit inzicht nuttig of nodig is). Vervolgens begeleid ik je met je blokkades zelf op te heffen. Je heelt dus jezelf, op het tijdstip en de plaats, waar de blokkade ontstond in je leven, vanuit de kracht van observatie, met mijnondersteuning. 

In een eventuele volgende behandeling kijken we weer samen naar waar je staat en, wat je nodig hebt, enzovoort. Iedere behandeling vraagt gemiddeld een verwerkings-/integratie-periode van twee weken, waarna er een eventuele volgende behandeling mag plaats vinden.
 

Wie mag worden behandeld?

Iedere volwassene (man/vrouw), ongeacht de leeftijd, die toestemming geeft voor een behandeling mag worden behandeld.
Kinderen onder de leeftijd van 18 jaar mogen een behandeling ontvangen met toestemming van één van de ouders.
 

Kosten

De prijs is € 90 per behandeling, deze duurt 50 minuten.
 

Uw reguliere medische behandelingen

Ik respecteer in hoge mate het werk van de artsen en andere medische behandelaars. Mijn advies is om nooit een lopende behandelingen te staken of te verminderen vanwege mijn behandelingen. Het komt ook wel eens voor, dat ik je naar andere behandelaars verwijs voor zaken als: je voedingspatroon aanpassen, lichaamsbeweging, fysieke oefeningen doen, enzovoort.