Logo Chagai Katz Sessies Nieuws  
 
ET-healingen
die je leven
veranderen!
Een persoonlijke
healing, coaching of
een space clearing
voor je bedrijf?
Maak een afspraak!
Benieuwd naar het
laatste nieuws?
Recente video's,
nieuwe events? Kijk
op mijn nieuwspagina!
 

 

Lezingen en evenementen

ET-Healing Event in Belgie - Chagai Katz

Op veler verzoek komt Chagai Katz naar Belgie!

Op zaterdag 2 december organiseert hij in het Great White Whale Center in Borsbeek een ET-healing Event. Het belooft een bijzondere middag te worden waarin alle aspecten van ET-healing aan bod zullen komen.

Naast een korte lezing over deze zeer krachtige en effectieve vorm van healing, zal Chagai een groepshealing doen. Deze groepshealing zal heel bijzonder worden omdat het collectieve bewustzijn de energie zal verhogen waardoor het healingsproces extra krachtig zal zijn. Een belangrijk onderdeel van de groepshealing is de activatie van het zelfhelende vermogen; iets wat uniek is aan de ET-healing van Chagai Katz en wat essentieel is voor een blijvend resultaat.

Daarnaast zal Chagai met zijn bijzondere stem een soundhealing doen en zal er door middel van een meditatie kosmisch licht worden verankerd op aarde ten behoeve van de wereldvrede.
Ook een Q&A zal niet ontbreken waarbij de deelnemers een vraag kunnen stellen die via Chagai vanuit de hogere dimensies beantwoord zal worden door zijn ET-team.
Kortom, het wordt een middag die u niet wilt missen!


Datum: Zaterdag 2 december 2017
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Locatie: Great White Whale Center Josef Reusenslei 182 2150 Borsbeek (BE)
Kosten: € 55,00 per deelnemer, tot 1 november € 5,00 vroegboekkorting!
Klik hier om direct online te boeken!Betalen op de dag zelf mag ook maar dan kost het € 60,00 p.p. In dat geval graag contact en gepast betalen voorafgaand aan het event. Beide prijzen zijn inclusief koffie/thee en een koekje ☺

Let op! Het event is Engels gesproken! Waar nodig zal het worden vertaald naar het Nederlands.
Op de agenda Meer   ▶Inschrijven  Staat er komende tijd geen evenement van je keuze op de agenda? Schrijf je dan alvast in via mijn contactpagina. Dan krijg je bericht zodra dat evenement is ingepland.
Home | Agenda | Sessies | Nieuws | Klachten | Contact © 2018 Mail en telefoon: zie mijn contact-pagina   Zie de pagina over sociale media