Logo Chagai Katz Sessies Workshops Nieuws
 
ET-healingen
die je leven
veranderen!
Een persoonlijke
healing, coaching of
een space clearing
voor je bedrijf?
Maak een afspraak!
Maak kennis met
mijn werkwijze, lees
meer over workshops,
lezingen en
groepshealingen.
Benieuwd naar het
laatste nieuws?
Recente video's,
nieuwe events? Kijk
op mijn nieuwspagina!
Nieuwsbericht van Chagai Katz van 7 mei 2017


Chagai Katz weer helemaal terug als ET-healer


Chagai Katz is de meest bekende ET-healer ter wereld. Sinds 2001 werkt hij nauw samen met een team van liefdevolle buitenaardsen en heeft sindsdien duizenden mensen behandeld met veelal spectaculair resultaat. De verbazing was dan ook groot toen Chagai in 2016 aankondigde te gaan stoppen met ET-healing. Waarom stoppen als het zo'n goed resultaat heeft? Tja, daar had hij zelf ook niet echt een duidelijk antwoord op. Het enige wat hij wist is dat hij zijn hart moest volgen en dat deed hij dan ook. Hij sprong in het diepe en ging op zoek naar het puzzelstukje wat hem vanaf het begin van de samenwerking met zijn ET-team had beziggehouden. Ook al hadden de behandelingen keer op keer overduidelijk resultaat, hij bleef altijd het gevoel houden dat er iets miste. "Iets" klopte er niet, maar hij begreep niet wat. Wel werd hem in de loop van de samenwerking met de ET's duidelijk dat de mens beschikt over een zelfhelend vermogen en dat iedereen in principe in staat is zichzelf te helen. En zo begon zijn zoektocht naar de werking van het zelfhelende vermogen en naar de manier om het te kunnen activeren. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Hij stuitte in zijn omgeving op veel onbegrip, is door diepe dalen gegaan, werd bij tijd en wijle overspoeld door twijfels en toch gaf hij niet op.

Stukje bij beetje is hij de inzichten die hij gaandeweg verkreeg gaan toepassen. Hij ging daar net zo lang mee door totdat hij exact wist hoe het zelfhelende vermogen in elkaar steekt, hoe we het kunnen activeren en - het allerbelangrijkste - hoe hij deze kennis kon gaan overbrengen. Op het moment dat hij het plaatje helemaal compleet had, viel het ontbrekende puzzelstukje op zijn plek. "Het één kan niet zonder het ander bestaan..."

De synergetische werking tussen de ET-healing en het activeren van het zelfhelende vermogen maakt dat het de meest krachtige en effectieve vorm van healing is die er bestaat!


Het activeren van het zelfhelende vermogen is een essentieel onderdeel van ET-healing. Zonder deze activering is een ET-healing nooit 100% volledig. Dit om het simpele feit dat een buitenstaander wel een symptoom kan wegnemen maar nooit de achterliggende oorzaak van de betreffende aandoening kan aanpakken. De wet van oorzaak en gevolg dus. In feite is een aandoening een teken dat we iets fundamenteels moeten veranderen aan onze levensstijl. Doen we dat niet, dan zullen de symptomen vroeg of laat terugkomen. Zelfs na de meest succesvolle ET-healing ben je dan gewoon weer terug bij af. ET's lopen qua bewustzijn ver op ons voorruit. Zo ver dat ze ons ook met het oplossen van de achterliggende oorzaak van de klacht kunnen helpen, maar dat doen ze niet. Immers, als iemand iets vóór jou doet, leer je het nooit zelf. Daarmee zou onze aardse les verloren gaan en dat zou zonde zijn.

Voor het aanpakken van de oorzaak zullen we dus ons zelfhelende vermogen moeten inzetten en daar zijn wij krachtig genoeg voor. Sterker nog, wij zijn zo krachtig dat we ons zelfhelende vermogen zouden kunnen inzetten om onszelf op alle niveaus te helen. Met de nadruk op zouden kunnen, want om die staat te bereiken moet er nog eerst "heel wat water door de Rijn" zoals dat zo mooi heet. Dat is toekomstmuziek dus. Ooit zal de mensheid in staat zijn zichzelf volledig te helen - want dat is wat Chagai in zijn vele meditaties en visioenen heeft gezien. Maar daarvoor hebben nog een hele weg te gaan in ons bewustzijn. Met de perfectie combinatie van ET-healing en het activeren van het zelfhelende vermogen heeft Chagai de heilige graal van healing gevonden en kan hij ons als geen ander helpen op de prachtige weg terug naar onszelf.

Dus, aan de ene kant een super snelle oplossing - voor welke kwaal dan ook - met behulp van Chagai's buitenaardse medische team en hun zeer geavanceerde technieken; iets wat ons menselijke voorstellingsvermogen nog altijd te boven gaat. En aan de andere kant het activeren van het zelfhelende vermogen waardoor je voorgoed bevrijd wordt van je probleem. Zeg nou zelf, wie wil dat niet?

- Met het beste van 2 werelden is de cirkel rond -Home | Agenda | Sessies | Workshops | Nieuws | Contact © 2017 Design: Webhof.nl Mail en telefoon: zie mijn contact-pagina   Zie de pagina over sociale media